יום שבת, 27 במרץ 2010

KAISEKI קאיסקי / אריה ביפן










קאיסקי / אריה קוץ


KAISEKI
ארוחה יפנית מסורתית מרובת מנות

השף אוקמוטו ממסעדת בומבנס בטוקיו
מנהל מסעדה מבוססת על מסורת הקאיסקי עם גיוון עכשיוי.
המסעדה מגישה כל ערב ארוחה מעט שונה, על פי עונת השנה ומצאי השוק, אך אחת בלבד, ללא אפשרות בחירה.

ארוחת שמונה מנות
2010–03–26

מנה ראשונה: טופו שני טעמים עם שרימפ קלוי קלות
מנה שניה: מרק אצות דקיקות עם שלושה כדורי בצק אורז ממולאים בשלושה פירות ים שונים.
מנה שלישית: מוס חציל במקפא עגבניות עם שלושה כדורי אורז קטנים ועליהם: בייבי קלמארי, רצועת פילה בקר וקיפוד ים.
מנה רביעית: מרק אורז סמיך עם נבטי במבו (סממן אביב), פטריות יער ושזיף וכבד אוז צרוב קלות מעל.
מנה חמישית: מרק רצועות בקר עם עלי יער טריים
מנה שישית: דג צעיר מתפיסת היום בשתי צורות הכנה – נא וצרוב מוגש עם פלפל דק (לא חריף) בגריל וצנון מגורר עם וואסאבי ועם תחמיץ עלים ירוקים.
מנה שביעית: בייבי תירס בגריל עם ירקות העונה בתחמיץ קל.
מנה שמינית: אורז בתה עם דגי סלמון
קינוח: סורבה שומשום שחור, מקצפת תות שדה ושמנת קפה

אין תגובות: